Extraescolars en horari de vesprada

Consulta ací el llistat d’extraescolars que gestionem durant el curs 2017-2018: enllaç...
Inscripció, baixa i pagament d’activitats: enllaç...

Extraescolars en horari de menjador

Si utilitzeu menjador, potser t’interessa alguna de les extraescolars que organitza l’AMPA en esta franja horària.
Consulta ací el llistat d’extraescolars en horari de menjador que gestionem durant el curs 2017-2018: enllaç...
Inscripció, baixa i pagament d’activitats: enllaç...

Escola Matinera

L’Escola Matinera dona servei a les famílies que necessiten portar els xiquets i xiquetes al col•legi abans que comencen les classes. Des de les 7:30 hores.
Inscripció i baixa: enllaç...

Escoles de Nadal, Pasqua i Estiu

Per a facilitar la conciliació familiar durant els períodes de vacances escolars, l’AMPA del CEIP Cervantes organitza estes activitats destinades a què les xiquetes i els xiquetes desfruiten del temps d’oci de la millor manera possible. (Sempre que hi haja un nombre suficient d’inscripcions que faç a viable l’activitat).
Ací trobaràs informació actualitzada sobre les pròximes escoles: enllaç...

Biblioteca tutorizada

Consisteix a ampliar el temps d’aprenentatge més enllà de l’horari escolar ordinari, a través d’ofertes formatives per a l’alumnat de 3r a 6é de Primària.

A la biblioteca tutorizada es realitzen les feines escolars, es resolen dubtes, es millora l’aprenentatge de l’alumnat en algun aspecte o matèria concreta, etc. Açò ofereix la possibilitat d’accelerar aprenentatges per a tot l’alumnat, alhora que ajuda els xiquets i xiquetes amb dificultats més grans a obtindré millors resultats.

En estos espais participen persones adultes (voluntariat) que afavoreixen l’aprenentatge, ja que s’augmenta la quantitat i la qualitat de les interaccions.

Aquesta extensió contribueix decisivament a superar la segregació en superar retards i fomenta les interaccions entre l'alumnat.
L'activitat es realitza els dilluns i dimecres de 17:30 a 18:30 hores.

Beques i ajudes

L’AMPA del CEIP Cervantes de València també facilita ajudes econòmiques per a material escolars, eixides i activitats extraescolars. Les ajudes s’adjudiquen després de l’informe favorable de la treballadora social assignada al centre.

Pots informar-te’n escrivint-nos a bustia@cpcervantes.com o fent-nos una visita a la Sala AMPA en horari d’atenció al públic: dilluns, dimarts i dijous de 9:15 a 10:15.

Agermanament Escola Ligaba Beyene

Des de fa ja alguns anys el CEIP Cervantes de València està agermanat amb l’escola Ligaba Beyene d’Etiòpia, una de les més antigues del país africà. Cada any recollim les aportacions voluntàries de cada família del nostre col•le i les enviem allà, on s’utilitzen en diferents projectes educatius. L’agermanament també permet al nostre alumnat intercanviar cartes i dibuixos amb els xiquets i xiquetes de l’escola Ligaba Beyene.

Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información